Στόχος να μη γίνει σήριαλ του Οφρυδόπουλου

Θετικό πρόσημο έχουν οι πρώτες επαφές Χανίων και Σωκράτη Οφρυδόπουλου για την ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών.

Δεδομένα οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί διότι η συνεργασία τους άντεξε κάτω από δύσκολες συνθήκες, όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε με την παραμονή εν τέλει, να επιτυγχάνεται.

Μια πρώτη επαφή Ροκάκη – Οφρυδόπουλου έδειξε ότι υπάρχει θετική διάθεση και από τους δύο, ωστόσο θα υπάρξουν νέες συναντήσεις, καθοριστικότερης σημασίας για να οριστικοποιηθεί η ανανέωση και να προχωρήσει ο προγραμματισμός.

Εκείνο που σίγουρο επιζητείται είναι να μη γίνει “σήριαλ” η ανανέωση του τεχνικού των Χανίων, ώστε να κερδηθεί και χρόνος για το επόμενο στάδιο που είναι ο καταρτισμός του ρόστερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *