Δύο αθλήτριες του Ο.Α.Σούδας στις Εθνικές ομάδες τένις!

Στις ομάδες της Εθνικής Ελλάδας κλήθηκαν δύο αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας, με βάση την βαθμολογία τους, για την συμμετοχή στα EUROPEAN SAMMER CUPS.

Συγκεκριμένα, η ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΜΥΡΤΩ, που συμμετέχει στην Εθνική για 9η φορά, θα αγωνιστεί με την ομάδα των 18 & UNDER στις 30 – 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2025 στην πόλη Maglie της Ιταλίας.

Την πρώτη της εμφάνιση με τα Εθνικά χρώματα θα πραγματοποιήσει η ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ η οποία θα αγωνιστεί με την ομάδα των 12 & UNDER στις 24 έως 27 Ιουλίου 2025 στην πόλη Craiova της Ρουμανίας.

“Πάρα πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για αυτήν την τιμητική διάκριση καθώς και στους προπονητές του Ομίλου μας Παπαγιαννάκη Αντώνη και Νησωτάκη Λεωνίδα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια μας καθώς και σε όλους τους άλλους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες!”, αναφέρει ο Ο.Α.Σούδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *