Ντεμπούτο σε αποστολή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ ο Κοντεκάς

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αποστολή για Σέρρες στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Λευτέρης Κοντεκάς.

Αναλυτικά:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (29/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αυριανού (30/8, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

O Milan Rastavac επέλεξε για την 23μελή αποστολή τους: Χριστογεώργο, Lilo, Κατσίκα, Μαρινάκη, Gonzalez, Lewis, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Κοντεκά, Krizmanic, Καραχάλιο. Αποστολάκη, Ανδρούτσο, Neira, Φούντα, Φαϊτάκη, Shengelia, Zanelatto, Nuss, Θεοδοσουλάκη, Rakonjac, Salcedo.

Εκτός έμειναν οι Καλαφάτης, Κωστούλας, Bainovic, Jung, Κουτσουπιάς και οι Καινουργιάκης, Λαγουδάκης και Χνάρης, οι οποίοι θα βρίσκονται στην αποστολή της Κ19.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *