Γρανίτης: Του κάνουν καλό τα συνεχή ματς, τα “φιλικά” που αναζητούσε

Ο Γρανίτης αναζητούσε φιλικά και δεν μπορούσε να βρει ειδικά μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά και τον Αύγουστο ήταν λιγοστά εκείνα που έπαιξε.

Σαν “δώρο” έρχονται οι αγώνες τόσο για το κύπελλο ερασιτεχνών, όσο και για το κύπελλο Χανίων αλλά και το Σούπερ Καπ που έγινε, ώστε η ομάδα των Χανίων να εμφανιστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα της στη Γ Εθνική.

Ο Γρανίτης από τις 30 Αυγούστου έχει παίξει με Νέο Κισσαμικό και Ρεθυμνιακό χτες και έχει προσεχώς την Τετάρτη (10/9) τον Θησέα για το κύπελλο Χανίων και στις 13 ή 14/9 τον ΠΟΑ στο πιο δυνατό τεστ από όλα για το κύπελλο ερασιτεχνών (με ομάδα που θα τη συναντήσει στη Γ Εθνική). Ματς πρόβα τζενεράλε για τον Γρανίτη ενόψει της πρεμιέρας του στη Γ’ Εθνική με το Χαϊδάρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρανίτης θα παίξει στις 21 Σεπτεμβρίου στις Μουρνιές απέναντι στο Χαϊδάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *