Μινώταυρος: Μπαίνει με προσδοκίες στο πρωτάθλημα

holidays chania

Πρεμιέρα πρωταθλήματος για τον Μινώταυρο στους Αγ. Αποστόλους!

Η αναφορά της ομάδας των Μουρνιών στην πρεμιέρα:

Από το ίδιο γήπεδο που έκανε πρεμιέρα στο κύπελλο θα κάνει αρχή και στο πρωτάθλημα ο Μινώταυρος.

Η ομάδα μας μπαίνει στην αφετηρία των πιο σημαντικών φετινών της υποχρεώσεων, δίνοντας το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος το απόγευμα του Σαββάτου (17:00), απέναντι στην ικανή ομάδα του Παγχανιακού/ΑΟΔΑ, την οποία θα αντιμετωπίσει στους Αγίους Αποστόλους.

Ο Μινώταυρος ξεκινά το νέο πρωτάθλημα με φιλοδοξίες, με στόχο να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Στο αγωνιστικό μέρος, διαθέσιμοι είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές για τον προπονητή της ομάδας μας, Αντώνη Συροκάκη.

Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ του Μινωταύρου κάθε επιτυχία για τη χρονιά που ξεκινά, ενώ παράλληλα ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες να έχουν υγεία, με στόχο να υπάρξει ένα όσο γίνεται καλύτερο θέαμα και μεγάλος κερδισμένος να είναι πάνω απ’ όλα το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *