(VID) ΠΑΕ Χανιά: Ανακοίνωσε αποστολή ο Κούκι για Ηλιούπολη – “Ξέρουμε ποιοι στόχοι έχουν τεθεί”

Με προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη που θα διεξαχθεί αύριο (25/10, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση και στη συνέχεια επιθετική τακτική και εξάσκηση σε στατικές φάσεις.

Η αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε στην Αθήνα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Στογιάνοβιτς, Αγριμάκης, Κουτρουμπής, Λάμτσε, Φουρλάνος, Ισάλα, Σερβιλάκης, Τοπαλίδης, Τζανακάκης, Σημαντηράκης, Ράδος, Κουτεντάκης, Καρίμ, Σπιριντόνοβιτς, Αοσμαν, Κωστανάσιος, Ορτιγκόθα, Γιοκέ, Ντιανεσί, Ιωαννίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Οικονομάκης και Νεκούλ, ο τιμωρημένος Μεγιάδο, όπως επίσης και οι Φανουράκης, Πανεράς, Κολτσίδας, Πρεβεζιάνος, Μαυρομάτης, Νασέρ και Νίλι.

Καλά πήγε η προετοιμασία σύμφωνα με τον Σέφκι Κούκι και τι πρέπει να αλλάξει ενόψει Ηλιούπολης:

Εικόνες από τη σημερινή προπόνηση στο Κερατσίνι:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *