Χανιά: Μαθητές διαφορετικών λυκείων “πρωταγωνιστές” του βίαιου συμβάντος

holidays chania

Δυστυχώς τα περιστατικά βίας στα σχολεία των Χανίων είναι συχνότατα τα τελευταία χρόνια, με θύματα, πρωτίστως, τους ίδιους τους μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, στο χτεσινό συμβάν συμμετείχαν μαθητές της Β Λυκείου, δύο διαφορετικών λυκείων. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ένας μαθητής έβρισε και ο άλλος ανταπέδωσε με τρία δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο (σε σαγόνι, μύτη και μάτι) με τα οποία ο δεύτερος μαθητής τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά. Για αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Άγνωστη παραμένει η αιτία της πρόκλησης του βίαιου συμβάντος, αλλά όπως και να’χει, είναι ένα ακόμα περιστατικό που πρέπει να ανησυχήσει την κοινωνία μας.

Οι αστυνομικές Αρχές, σε συνεργασία με τη Β βάθμια και τους καθηγητές των σχολείων, επιλαμβάνονται του τραγικού συμβάντος, διερευνώντας τα αίτια που το προκάλεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *