
Είναι μια εικόνα που είχαμε δει και στο πρόσφατο παρελθόν, τη βλέπουμε και σήμερα και όπως όλα δείχνουν θα την ξαναδούμε!
Το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού έχει γεμίσει νερά λόγω της καταρρακτώδους βροχής και ενώ θα έπρεπε …”χτες” να είχαν γίνει ενέργειες επισκευής του προβλήματος (λόγω της προηγούμενης βροχής) το πρόβλημα παραμένει άλυτο και επιδεινούμενο!
Δείτε βίντεο από τα Χανιώτικα Νέα:
Στο κλειστό γυμναστήριο που έχουν φιλοξενηθεί ένα σωρό σημαντικοί αγώνες, πανελλήνιας ή διεθνούς εμβέλειας σε μπάσκετ, χάντμπολ κ.α., στο κλειστό που προπονούνται καθημερινά εκατοντάδες αθλητές και παιδιά, η εικόνα είναι άκρως απογοητευτική.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά καταστρέφεται η δημόσια περιουσία με συνέπεια να τίθεται εν αμφιβόλω, αν το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο θα μπορεί, σε λίγο καιρό, να φιλοξενήσει αγώνες ή προπονήσεις, οι οποίες προς το παρόν, έχουν ακυρωθεί.
Πανελλήνια ντροπή για αυτή την εικόνα που “ταξιδεύει” παντού, με τους αρμόδιους να μένουν απαθείς (;)…
Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο είναι δημοτικό…
mirrorsports.gr



