
Μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη – Δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει αποδεκτή η πιθανή παραίτηση Αταμάν.
Ο Εργκίν Αταμάν, σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή (1/2) υπέβαλε την παραίτησή του αμέσως μετά την ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη. Δεν είναι βέβαιο αν ο Τούρκος κόουτς του Παναθηναϊκού θα επιμείνει στην παραίτησή του ή αυτό αποτελεί μία πρώτη συναισθηματική αντίδραση μετά την ήττα, αλλά και το αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα την κάνει αποδεκτή.
Το newsletter του iEidiseis καθημερινά στο inbox σου. Κάνε εγγραφή εδώ.
Πάντως, είναι βέβαιο ότι στον μπασκετικό Παναθηναϊκό έρχονται ραγδαίες εξελίξεις μετά τις συνεχιζόμενες κακές εμφανίσεις. Πριν από λίγο, ο ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξέφρασε την οργή του με μια ανάρτηση στο Instagram.
Το σκληρό μήνυμα του Γιαννακόπουλου
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν καταπέλτης στις δηλώσεις του, απευθυνόμενος άμεσα προς όλα τα μέλη του μπασκετικού τμήματος.
Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Προπονητές, παίκτες, όλοι, πρέπει να καταλάβετε που είστε. Είστε στον Παναθηναϊκό. Πρέπει, όταν γυρίσετε στην Αθήνα, αν έχετε την αξιοπρέπεια να γυρίσετε στην Αθήνα, να παραιτηθείτε όλοι σας. Είσαστε ξεφτιλισμένοι. Ντροπή σας! Και δεν ακούω τίποτα. Ούτε για… Πιτσίλκες, ούτε για εγκληματικές οργανώσεις. Δεν γίνεται 40 εκατομμύρια μπάτζετ να πηγαίνετε και να χάνετε από τον Άρη. Έλεος! Αρχίστε να παίζετε μπάσκετ. Καταλάβετε που βρίσκεστε! Άντε μπράβο…».
ieidiseis.gr




