Το mirrorsports.gr κάνει σχόλιο ανά ομάδα (πάντα τηρουμένων των αναλογιών) και για τη Β ΕΠΣ Χανίων.
Το πρωτάθλημα, ειδικά φέτος, θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον!
Δείτε το σχόλιο για τη 16η αγωνιστική:
Άρης Βουκολιών: Επαγγελματική νίκη στο Βαρύπετρο και μάλιστα σημαντική απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν. Πήρε μια νίκη που τον κρατάει ψηλά στη βαθμολογία και δείχνει διαθέσεις για τη συνέχεια.
Ίκαρος: Ντεμπούτο με νίκη για τον Γιώργο Σπαράκη που έφερε νέα ψυχολογία στην ομάδα. Η νίκη ήταν σημαντική επί σκληροτράχηλου αντιπάλου που δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.
Κορωνίδα: Βαριά εντός έδρας ήττα, στο ουδέτερο ουσιαστικά του Νιου Χωριού. Έδειξε αμυντικές αδυναμίες σε ένα ακόμα παιχνίδι, που δεν ήταν δυνατόν να καλύψει η επίθεση. Έπαιζε βέβαια απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα.
Χάλης: Κι άλλη εντός έδρας ήττα και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Έχασε φυσικά από έναν ανώτερο αντίπαλο που διεκδικεί άνοδο. Θα επιδιώξει σε άλλα ματς να καλύψει χαμένο έδαφος.
Ασπίδα: Τρίτη σερί νίκη για την Ασπίδα και μάλιστα, επί αντιπάλου που διεκδικεί την άνοδο. Αυτό αναβαθμίζει τη νίκη και δηλώνει ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Μοναδικό αρνητικό, ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της.
Δόξα: Έμεινε στο 1-1 και δεν μπόρεσε να συνεχίσει σερί νικών στο πρωτάθλημα. Είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα και αυτός είναι ο λόγος που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, ειδάλλως θα διεκδικούσε πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις.
Ποσειδώνας Τσικαλαριών: Ασταμάτητος και επιβλητικός πέτυχε μια ακόμα ευρεία νίκη και φυσικά παραμένει πρώτος στη βαθμολογία. Καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα και το σημαντικότερο, δεν πτοήθηκε από την ήττα από τη Δόξα.
Τάλως Λενταριανών: Βαριά αλλά και αναμενόμενη ήττα από τον Θησέα. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί και φυσικά παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας που αποτελεί μια δύσκολη κατάσταση, ενόψει του στόχου της παραμονής.
Θύελλα Καλαθενών: Παίζοντας καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και προσέχοντας και την άμυνά της, έφτασε σε ευρεία νίκη στον Αποκόρωνα. Παραμένει δεύτερη και πάντοτε σε θέση βολής από την κορυφή.
Αστέρας Χαλέπας: Μετά από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις, παίζοντας με τον πρωτοπόρο δεν μπόρεσε να εμφανίσει αντιστάσεις. Η ήττα ήρθε φυσιολογικά αλλά οι καλές εμφανίσεις του προηγούμενου διαστήματος, αφήνουν ελπίδες για τη συνέχεια.
Τιτάν: Δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε στον Ναύσταθμο και έμεινε 4ος. Είναι βέβαια κοντά στις θέσεις ανόδου ενώ έχει παράπονα για τον κακό αγωνιστικό χώρο που “αντιμετώπισε” στον Ναύσταθμο.
ΕΘΚ: Γνώρισε ήττα σε ένα δυνατό ματς με εντάσεις και κόκκινες. Για μια ακόμα αγωνιστική δεν μπόρεσε να πάρει νίκη αλλά η ομάδα είναι βέβαιο ότι θα επανέλθει άμεσα σε αυτές, αφού δείχνει καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα.
Νέοι Μινώταυρου: Πήρε πολύτιμο βαθμό στη Μοναχή Ελιά απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έδειξε χαρακτήρα και πλέον βγάζει και σκληρότητα που απαιτείται από ομάδες που διεκδικούν παραμονή.
Θησέας: Ξέσπασμα απέναντι σε μια κατώτερη ομάδα. Μια ευρεία νίκη που τη χρειαζόταν ο Θησέας για να επαναφέρει την καλή του ψυχολογία μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής.
mirrorsports.gr














