Τάλως Λενταριανών: Νίκη αφιερωμένη στον Βασίλη Τζανακάκη

holidays chania

Στο μέλος της διοίκησης του Τάλω Λενταριανών Βασίλη Τζανακάκη αφιερώθηκε η σημερινή εμφατική νίκη της ομάδας επί της Κορωνίδας.

Η ανάρτηση της ομάδας:

Εμφατική νίκη με 7-2 επί της Κορωνίδας στην έδρα μας σήμερα, σε έναν αγώνα με ένταση, πάθος και όμορφο ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη νίκη — στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια και το πάθος, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση, αλλά και σε όλους εκείνους που είναι σταθερά δίπλα μας και μας στηρίζουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας ακολουθούν σε κάθε βήμα.

Το εμφατικό 7-2 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα και αδικεί την ομάδα της Κορωνίδας, η οποία ήταν πραγματικά άξιος αντίπαλος και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί με ανατροπή σε 1-2, δείχνοντας χαρακτήρα και ανταγωνιστικότητα.

Τέτοια παιχνίδια αναδεικνύουν την αξία του αθλητισμού και μας υπενθυμίζουν ότι πάνω απ’ όλα προέχει ο σεβασμός, η προσπάθεια και το ευ αγωνίζεσθαι.

Στο τέλος του αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, παραθέσαμε γεύμα και γλυκά, σε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα, όπου είχαμε και τη χαρά να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Κ. Βασίλη, ευχόμενοι υγεία και χαρά.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με ενότητα και πίστη στην ομάδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *