Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Αξίζει το… πρόωρο ταμείο στο 2.18!

Ξεκινούν τα playoffs για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, και η προσοχή όλων πάει… αποκλειστικά στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Φάληρο (21:00).

Τα προγνωστικά στοιχήματος δείχνουν τους Πειραιώτες σε τιμή φαβορί για το «τρίποντο» απόψε.

Οι Πειραιώτες τέλειωσαν τις προσπάθειες τους στη regular season με την γκέλα απέναντι στην ΑΕΛ Novibet (0-0) και υποχώρησαν στο -2 από την πρωτοπόρο «Ένωση». Η νίκη θεωρείται… μονόδρομος για αυτούς, ώστε να μείνουν σταθερά σε τροχιά πρώτης θέσης.

Σχετικά με τους «κιτρινόμαυρους», έχουν μπροστά τους έξι «τελικούς» για να επιστρέψουν στην κορυφή μετά το 2023, ωστόσο δεν μπορούν να προσπεράσουν και τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, καθώς θα παίξουν με τη Βαγιεκάνο στα προημιτελικά του Conference League.

Βάσει των όσων αναφέραμε, αξίζει το Χ ημίχρονο στο 2.18 από τη Stoiximan, αφού καμία από τις δύο πλευρές δε θα ρισκάρει να χάσει το προβάδισμα στο πρώτο 25λεπτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *