Ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες … από τον Γενικό Αρχηγό του Τιτάνα Καλυβών, Χρήστο Ατσαλάκη.
Η ανάρτηση αναφέρει:
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εξοργιστικό από το να βλέπεις ανθρώπους να παριστάνουν ότι έχουν αξίες, ενώ στην πράξη τις έχουν πετάξει στα σκουπίδια. Μιλάτε για ηθική, για σεβασμό, για αρχές αλλά στην πρώτη ευκαιρία αποδεικνύετε πόσο κενά είναι όλα αυτά μέσα σας. Ο σεβασμός δεν είναι λέξη για να τη χρησιμοποιείτε όταν σας βολεύει· είναι στάση ζωής. Είναι το πώς φέρεσαι όταν κανείς δεν σε βλέπει, όταν δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα.
Οι αξίες δεν είναι διακοσμητικά για να φαίνεστε καλύτεροι. Είναι η βάση του χαρακτήρα. Και όταν τις προδίδετε τόσο εύκολα, το μόνο που μένει είναι μια εικόνα αξιολύπητη. Γιατί ναι αυτό είστε. Αξιολύπητοι. Όχι επειδή κάνατε ένα λάθος, αλλά επειδή δείξατε πόσο λίγη σημασία έχουν για εσάς όλα όσα υποτίθεται ότι εκπροσωπείτε.
Ο σεβασμός σημαίνει να αναγνωρίζεις τον άλλον, να κρατάς ένα επίπεδο, να μη γίνεσαι μικρός για να νιώσεις μεγάλος. Εσείς όμως επιλέξατε το αντίθετο. Επιλέξατε την έλλειψη ήθους, την προχειρότητα, την ασέβεια. Και αυτό δεν λέει τίποτα για μένα λέει τα πάντα για εσάς.
Δεν με εξοργίζει μόνο αυτό που κάνατε. Με εξοργίζει το πόσο φυσικό σας φάνηκε. Το πόσο εύκολα ξεχάσατε τι σημαίνει αξιοπρέπεια. Και αυτό είναι που σας κάνει πραγματικά μικρούς.
Υ.Γ. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αναφέρομαι ξεκάθαρα σε ποδοσφαιρικό θέμα.













