Τοπικό Χανίων: Οι “σταθεροί” προπονητές για τη νέα χρονιά στην Α ΕΠΣΧ

holidays chania

Οι αλλαγές στους πάγκους των ομάδων της Α ΕΠΣΧ θα είναι πολλές…

Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής δηλώνουν του λόγου το αληθές…

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θεωρούνται βέβαιο ή σχεδόν βέβαιο ότι θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά..

Πολύ πιθανή για παράδειγμα είναι η παραμονή του Τάκη Διακάκη στον πάγκο του Πλατανιά και τη νέα περίοδο. Η παρουσία του βοήθησε την ομάδα να φτάσει στην άνοδο, ενώ διεκδικεί και το κύπελλο. Ενόψει Γ Εθνικής έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει άνετα.

Στον Μινώταυρο έχει ήδη ανανεώσει ο Αντώνης Συροκάκης οπότε θα συνεχίσει για 2η χρονιά στην ομάδα.

Στον Ηρακλή Νεροκούρου για μια ακόμα χρονιά αναμένεται να συνεχίσει ο Παναγιώτης Παλαθούρας. Το γεγονός ότι και φέτος η ομάδα σώθηκε σχετικά άνετα μετρά πολύ ώστε ο σύλλογος να διατηρήσει την ηρεμία του ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Νέος Κισσαμικός είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει με Σπύρο Μπαξεβάνο τον οποίο ακριβώς έφερε μεσούσης της περιόδου για να διεκδικήσει του χρόνου υψηλούς στόχους.

“Σταθερά” θα πρέπει να θεωρηθεί ο Χρήστος Τραχανατζής στον Κρητικό Αστέρα με την ιδιαιτερότητά του που έχει η περίπτωσή του λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Στις υπόλοιπες της Α ΕΠΣΧ τίποτα δεν είναι σίγουρο ενώ από εκείνες που ανέβηκαν, τόσο ο Σταμάτης Φλεμετάκης (Άρης Βουκολιών) όσο και ο Μάριος Ζντράβγκοβιτς (Θύελλα Καλαθενών) θα παρεμείνουν στο πόστο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *