Ο αδελφός της Σταυρούλας κατέθεσε μήνυση σε βάρος της συζύγου του 43χρονου δολοφόνου
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Σταυρούλας Λεβεντάκη από τον 43χρονο Σκοπιανό καθώς μετά από καταγγελίες και μηνύσεις που κατατέθηκαν τις προηγούμενες ώρες ανοίγουν νέα νομικά μέτωπα.
Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Σταυρούλας είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη ταφή και παραβάσεις περί όπλων.
Ο 43χρονος με καταγωγή από τα Σκόπια λίγο πριν οδηγηθεί στις Αρχές για την δολοφονία της Σταυρούλας φέρεται να έδειξε μετανιωμένος για την πράξη του και να ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως επιθυμεί να απολογηθεί στην οικογένεια του θύματος, αλλά και στη δική του.
«Το μετάνιωσα, θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια του θύματος και τη δική μου», φέρεται να είπε.
Μηνύσεις από τον αδερφό της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Στο μεταξύ, ο αδελφός της Σταυρούλας προχώρησε σε μήνυση σε βάρος της συζύγου του 43χρονου δράστη, κατηγορώντας την ότι προχώρησε σε δημόσιες δηλώσεις που προσβάλλουν την μνήμη της νεκρής γυναίκας.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αναμένεται να κινηθεί νομικά και κατά του κατηγορουμένου για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς θεωρεί ότι επιχειρήθηκε να εμπλακεί το οικογενειακό του περιβάλλον στην υπόθεση.
Η αντίδραση της οικογένειας προκλήθηκε μετά από δήλωση της συντρόφου του κατηγορούμενου, η οποία φέρεται να ανέφερε ότι ο δράστης «δε θα μπορούσε να έχει σχέση με το θύμα», χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς που θεωρήθηκαν προσβλητικοί για τη Σταυρούλα.






