Ο Γιώργος Καλιοντζάκης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αλέξη Σεληνιωτάκη στον Άρη Σούδας.
Αναλυτικά:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. Άρης Σούδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καλιοντζάκη, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2026-27.
Ο Γιώργος Καλιοντζάκης θα αναλάβει καθήκοντα βοηθού προπονητή, ενώ παράλληλα θα έχει την ευθύνη για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην καθημερινή προπονητική διαδικασία και στη συνολική αγωνιστική προετοιμασία του Άρη Σούδας.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου με γνώση, εμπειρία και παραστάσεις, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σε επίπεδο προπονητικής υποστήριξης. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και γυμναστής με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.
Έχει συνδεθεί με το χανιώτικο ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος και με τη φανέλα του Άρη Σούδας, ενώ διαθέτει και εμπειρίες από το εξωτερικό, έχοντας αγωνιστεί επαγγελματικά σε Αμερική και Σουηδία.
Η παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την οργάνωση και τη λειτουργία της ομάδας μας, με στόχο τη συστηματική δουλειά, τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για μια απαιτητική αγωνιστική χρονιά.
Καλωσορίζουμε θερμά τον Γιώργο Καλιοντζάκη στην οικογένεια του Άρη Σούδας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.













