Δεύτερες στο Βαλκανικό Χαρισσάκη και Φραγκιουδάκη!

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ22, το οποίο διεξήχθη στο Κισινάου της Μολδαβίας.

Στην επιβλητική Orange Arena, η Αγγελική Χαρισσάκη και η Κατερίνα Φραγκιουδάκη έδωσαν τη μάχη τους στον μεγάλο τελικό απέναντι στις ιδιαίτερα έμπειρες Ρουμάνες Ioana Miu / Ioana Hododi, οι οποίες διαθέτουν σημαντικές διεθνείς διακρίσεις και είχαν κατακτήσει το συγκεκριμένο ηλικιακό τουρνουά το 2024 στα Σκόπια.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τα κορίτσια μας.
Με όπλο το εξαιρετικό σερβίς και ένα υποδειγματικό side out, Αγγελική και Κατερίνα επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατέκτησαν σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 21-13.

Στο δεύτερο σετ, οι Ρουμάνες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν από νωρίς να χτίσουν μια διαφορά, την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με 21-14.

Όλα κρίθηκαν στο tie break.

Το ξεκίνημα δεν ήταν και πάλι αυτό που θα ήθελαν οι αθλήτριές μας, οι οποίες βρέθηκαν να κυνηγούν από νωρίς στο σκορ, ακόμη και με 5-0. Όμως, όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές, δεν τα παρατούν ποτέ.

Αγγελική και Κατερίνα πάλεψαν κάθε μπάλα, επέστρεψαν στο παιχνίδι, πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής και έφτασαν να διεκδικούν μέχρι την τελευταία στιγμή τη νίκη. Τελικά, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 15-13, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 2-1.

Βαλκανικό Κ22, Κισινάου, Μολδαβία

Η 2η θέση μπορεί να γράφει στον πίνακα των αποτελεσμάτων. Η πραγματική αξία όμως αυτής της παρουσίας είναι πολύ μεγαλύτερη.

Αγγελική και Κατερίνα αγωνίστηκαν σε μια διοργάνωση ανώτερης ηλικιακής κατηγορίας, απέναντι σε αθλήτριες με περισσότερες εμπειρίες και διεθνείς παραστάσεις, και έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

 Συγχαρητήρια στην Αγγελική και στην Κατερίνα!

Για την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και το πάθος που έδειξαν σε ολόκληρο το τουρνουά.

Μας κάνετε περήφανους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *