Ξεκίνησε η δουλειά στη γυναικεία ομάδα του ΝΟΧ

Μετά την ανδρική, σειρά πήρε και η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα και ιδιαίτερα απαιτητική αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στον Κλαδισό υπό τις οδηγίες του Σεμπάστιαν Λειψάκη, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην τεχνική ηγεσία, έχοντας αφήσει πολύ καλό δείγμα γραφής στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

Ο ΝΟ Χανίων έχει μπροστά του μία σεζόν με υποχρεώσεις σε τρία μέτωπα. Εκτός από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Conference Cup, θέλοντας να δώσει συνέχεια μετά την εξαιρετική περσινή του παρουσία και την ιδιαίτερα τιμητική 5η θέση που κατέκτησε στη διοργάνωση.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς ο Σεμπάστιαν Λειψάκης δήλωσε τα εξής:

«Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για μια ακόμη απαιτητική και ιδιαίτερη αγωνιστική σεζόν. Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και αυτό αποτελεί ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη και μεγάλη χαρά.

Η περσινή σεζόν μας έδωσε πολύτιμες εμπειρίες, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη και μας έδειξε στην πράξη τι μπορούμε να πετύχουμε όταν δουλεύουμε με συνέπεια, πίστη και ενότητα. Φέτος θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στο Κύπελλο και παράλληλα να εκπροσωπήσουμε τον ΝΟ Χανίων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.

Γνωρίζουμε ότι η σεζόν θα είναι μεγάλη και απαιτητική. Για ακόμη μία χρονιά, λόγω της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου μας, δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα και θα χρειαστεί να φιλοξενηθούμε ξανά στην Αθήνα. Είναι μια σημαντική δυσκολία, όμως πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει ν’ αγωνίζεσαι μακριά από το σπίτι σου και είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Το σημαντικότερο είναι να παραμείνουμε ενωμένοι, να δουλεύουμε καθημερινά με συνέπεια και να μην επιτρέψουμε στις δυσκολίες να περιορίσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.

Μπορεί να μην αγωνιζόμαστε στα Χανιά, όμως σε κάθε παιχνίδι θα φοράμε το σκουφάκι του ΝΟ Χανίων και θα εκπροσωπούμε την πόλη μας. Θέλουμε οι άνθρωποι που μας στηρίζουν από την Κρήτη να αισθάνονται ότι αυτή η ομάδα είναι δική τους και ότι, όπου κι αν αγωνίζεται, παλεύει με την ίδια περηφάνια για τα Χανιά. Ξεκινάμε με χαμηλά το κεφάλι, πολλή δουλειά και υψηλές φιλοδοξίες. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη, γεμάτη και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Το ρόστερ παρουσιάζει αρκετές αλλαγές. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Καραγιάννη (συνεχίζει σε ΑΝΟ Γλυφάδας), Πάτερου (Πανιώνιος), Κουνδουράκη (Αλιμος), Σκουμπάκη (ΑΝΟ Γλυφάδας), Αναστασία Παπασηφάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) και Βούλγαρη (Παναθηναϊκός), ενώ προστέθηκαν οι Αννα Λιμπιτάκη (από ΝΟ Ρεθύμνου), Ανθή Σιγάλα (από Αλιμο), Μαίρη Διρχαλίδου (από Ολυμπιακό) και Αντζέλικα Βασιλείου (από Καστέλλα).

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Πανιώνιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *