Τη δεύτερη θέση στο ITF Seniors 30+ MT100 των Ιωαννίνων κατέλαβε ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Μπακάκης.
Ο πρώην οπισθοφύλακας του Α.Ο.Χανιά, της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού φαίνεται πως δεν αντέχει μακριά από τον αθλητισμό και πλέον ασχολείται ενεργά με το τένις.
Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Αγρινιώτης, ο οποίος έχει καταγράψει πάνω από 150 συμμετοχές στην πρώτη εθνική κατηγορία, 6 στο Champions League και 20 με το εθνόσημο της Ελλάδας, αγωνίστηκε σε τουρνουά της ITF στα Ιωάννινα και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Οι εγκαταστάσεις της ηπειρωτικής πόλης φιλοξένησαν για τρεις ημέρες (3-6/09), από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, αγώνες στα χωμάτινα γήπεδά τους σε μια διοργάνωση της ITF που περιλαμβάνει αποκλειστικά βετεράνους (30+).
Ο 35χρονος ηττήθηκε στον τελικό από τον Δημήτρη Ζήση, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται, εκτός από το ποδόσφαιρο, διαθέτει ικανότητες και στο άθλημα του τένις.
Ο Μπακάκης δεν έχασε την ευκαιρία και έσπευσε να δημοσιεύσει αυτή του την επιτυχία με ένα post στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας για το επίτευγμά του στο συγκεκριμένο τουρνουά.
matchpoint247.gr

