Χανιά: Ένας δισεκατομμυριούχος… στην Κίσαμο!

holidays chania

Στη Δυτική Κρήτη βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο José Auriemo Neto, μία από τις ισχυρότερες προσωπικότητες της αγοράς πολυτελών ακινήτων και του high-end retail στη Λατινική Αμερική.

Ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας ταξίδεψε στην περιοχή μαζί με τη σύζυγό του και την παρέα του με το υπερπολυτελές super yacht “Tatoosh” το οποίο – όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr – εθεάθη να πλέει μεταξύ Γραμπούσας και Μπάλου.

Υπενθυμίζεται ότι το “Tatoosh” ανήκει στον  πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχιάν και σύμφωνα με την ειδική ιστοσελίδα fraseryachts.com διατίθεται για ενοικίαση στην τιμή των 950.000 ευρώ την εβδομάδα!

Ο Βραζιλιάνος δισεκατομμυριούχος λοιπόν, επέλεξε να το νοικιάσει για να περιηγηθεί με τη σύζυγό του στις ακτές της Δυτικής Κρήτης, συνδυάζοντας την πολυτελή διαβίωση στο σκάφος με την ιδιωτικότητα που προσφέρει.

Πριν αναχωρήσει από την περιοχή της Κρήτης ο Auriemo Neto και η σύζυγός του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής δείπνησαν στο Fílema, το εστιατόριο του ξενοδοχείου The Revery, στη νοτιοδυτική Κρήτη, σε μικρή απόσταση από το Λαφονήσι.

Σήμερα το “Tatoosh” με τον Βραζιλιάνο επιχειρηματία και  την παρέα του πλέουν στις Κυκλάδες.

Ο άνθρωπος πίσω από την JHSF

Ο Auriemo Neto βρίσκεται εδώ και δύο δεκαετίες στην κορυφή της JHSF Participações, της εισηγμένης στο χρηματιστήριο του Σάο Πάολο εταιρείας που έχει συνδέσει το όνομά της με ορισμένα από τα πιο προβεβλημένα projects πολυτελών ακινήτων στη Βραζιλία.

Ανέλαβε την ηγεσία του ομίλου το 2006, συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση που είχε δημιουργήσει ο πατέρας του, Fabio Auriemo. Υπό τη διοίκησή του, η JHSF διεύρυνε τη δραστηριότητά της από τις πολυτελείς κατοικίες και τα εμπορικά ακίνητα στα ξενοδοχεία, τη φιλοξενία και το high-end retail.

Κομβικό project για την πορεία της υπήρξε το Cidade Jardim στο Σάο Πάολο, το οποίο συγκέντρωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μόδας και της πολυτέλειας.

Ο Auriemo Neto έχει συνδεθεί ιδιαίτερα με την ανάπτυξη του luxury retail της JHSF και την είσοδο διεθνών οίκων, μεταξύ των οποίων οι Hermès και Jimmy Choo, στη βραζιλιάνικη αγορά. Τα τελευταία χρόνια, οι φιλοδοξίες του ομίλου έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της Βραζιλίας, με παρουσία στην Ιταλία και επενδυτικό ενδιαφέρον για τη Μεσόγειο.

(Με πληροφορίες από newmoney.gr και flashnews.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *