Ανακοίνωση του Άρη Σούδας.
Συνέχεια αυτό το Σαββατοκύριακο για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Χανίων 2026-27, με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.
Ο Άρης Σούδας θα φιλοξενήσει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο γήπεδο της Σούδας, την ομάδα του Μινώταυρου.
Μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Ιωνία 2000, η ομάδα μας θέλει να αφήσει πίσω της την άσχημη εμφάνιση και να παρουσιάσει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, με μεγαλύτερη συγκέντρωση, ένταση και αποφασιστικότητα.
Στόχος για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξη Σελινιωτάκη είναι μια καλή εμφάνιση και η κατάκτηση της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να αποκτήσει ώθηση ενόψει της συνέχειας.
Η αποστολή για την αναμέτρηση θα ανακοινωθεί από τον προπονητή της ομάδας μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Παρασκευής.
Καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες του Άρη Σούδας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας, να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του γηπέδου και να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μας με τη φωνή και το χειροκρότημά τους.
Όλοι στο γήπεδο!

