Γ’ Εθνική: Το σχόλιο για τις τρεις ομάδες των Χανίων

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αγωνιστική της Γ Εθνικής.

Ας δούμε την εικόνα των τριών Χανιώτικων ομάδων…

Χανιά: Έχει ήδη το 2/2 στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα σε ισάριθμες εξόδους στο Ηράκλειο. Ειδικά η νίκη στην έδρα του Εργοτέλη ήταν σημαντική. Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση. Σε κάποια διαστήματα δεινοπάθησε αλλά άντεξε. Αποτέλεσμα της ποιότητας που έχει.

Πανακρωτηριακός: Ο απολογισμός 4ων βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν είναι κακός. Στο ματς με την Επισκοπή φρόντισε αρχικά να σιγουρέψει το μηδέν πίσω, ωστόσο, ειδικά στο τελευταίο ημίωρο ανέβασε στροφές και δημιούργησε συνθήκες για γκολ. Έδειξε ομάδα που έχει δουλέψει πολύ το καλοκαίρι και σε φυσική κατάσταση.

Πλατανιάς: Είχε την ατυχία με τον Παληγεώργο, δέχτηκε και γκολ νωρίς. Η προσπάθεια στη συνέχεια ήταν μεγάλη και φιλότιμη απέναντι σε ένα σκληρό σύνολο αλλά και επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις. Το γεγονός ότι ισοφάρισε στο τέλος δείχνει χαρακτήρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *