Στο πλευρό του ΟΦΗ για το ματς με τη Λεβερκούζεν η Ακαδημία του Μινώταυρου!
Η συνεργαζόμενη Ακαδημία του ΟΦΗ στα Χανιά, που δεν είναι άλλη από τη δική μας, ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή εμπειρία, με αφορμή τον ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν!
Τουλάχιστον 100 αθλητές και συνοδοί του Μινώταυρου αναμένεται να βρεθούν την Πέμπτη στο Ηράκλειο, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο. Για τα παιδιά της Ακαδημίας, η παρουσία σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα αποτελεί μια σημαντική εμπειρία και μια όμορφη ευκαιρία να ζήσουν το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο!
Για τον Μινώταυρο, η συνεργασία με τον ΟΦΗ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή. Είναι μεγάλη χαρά για τον σύλλογο που τα παιδιά της Ακαδημίας θα βρεθούν κοντά στην ομάδα και θα ζήσουν από κοντά αυτή τη σημαντική ευρωπαϊκή βραδιά.
Ο Μινώταυρος ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τη δωρεάν φιλοξενία των μικρών αθλητών, καθώς και για την εξασφάλιση εισιτηρίων για τους γονείς και τους συνοδούς.
Ευχόμαστε στον ΟΦΗ καλή επιτυχία!














