Δημοσίευμα αναφέρει ότι στον όμιλο Κρήτης θα προστεθούν δύο ομάδες από τις Κυκλάδες. Αντιδρούν οι τελευταίες.
Σύμφωνα με το sportcyclades.gr, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ πλέον στέλνει τις ομάδες των Κυκλάδων στον όμιλο της Κρήτης, ενώ παράλληλα υπάρχουν αλλαγές στον όμιλο που συμμετέχουν οι ομάδες των Αθηνών και του Πειραιά.
Το προσχέδιο θα περάσει προς έγκριση στη συνεδρίαση της Δευτέρας, όμως ήδη οι αντιδράσεις είναι πολλές, αφού ειδικά οι ομάδες από τις Κυκλάδες θα επιβαρυνθούν με τεράστια έξοδα μετακίνησης.
Ένσταση για την απόφαση εξέφρασε άμεσα και η ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν την ΑΕ Μυκόνου και τη Σαντορίνη, πράγμα που θα δημιουργήσει στις ομάδες τεράστια προβλήματα.
Αναλυτικά οι όμιλοι:
ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Σαντορίνη 2020
ΑΕ Μυκόνου
ΑΟΑΝ
ΠΟΑ
Αλμυρός
Γιούχτας
Αρης Σούδας
Πόρος
Αναγέννηση Ιεράπετρας
Νεάπολη











