Πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται στο τοπικό Χανίων ρωτούν μήπως υπάρξει μετάθεση στην έναρξη της Α’ κατηγορίας Χανίων που έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.
Αιτία η μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ από τις 16 Σεπτεμβρίου στις 30 Σεπτεμβρίου, στην οποία θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μητρώο της ΓΓΑ και αφού, προφανώς θα έχουν προηγηθεί οι σχετικές επαφές με τη ΓΓΑ και τον Λευτέρη Αυγενάκη, όπως επίσης και οι σχετικές κατευθύνσεις από FIFA/UEFA.
Παρόλα αυτά, η μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης δεν μεταθέτει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mirrorsports.gr και την έναρξη της Α’ ΕΠΣΧ που ξεκινά κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο, εκτός και αν προκύψει κάποιο απρόοπτο (σε επίπεδο απόφασης) εντός εβδομάδας από την ΕΠΟ (πράγμα το οποίο δεν αναμένεται να προκύψει τουλάχιστον για τώρα).
Μάλιστα, από τη στιγμή που ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και το Κύπελλο Χανίων δεν ήταν δυνατόν να μη συμβεί το ίδιο και με το πρωτάθλημα.
Το πρόγραμμα εξάλλου της 1ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΧ έχει καταρτιστεί και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί άμεσα.
Από κει και πέρα η αγωνία παραμένει στο κατακόρυφο για Ενώσεις και ομάδες αφού σε ό,τι αφορά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή, από τη στιγμή που δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με το μητρώο.
mirrorsports.gr













