Τοπικό Χανίων: Εκτός λειτουργίας απινιδωτής σε γήπεδο – Έφερε τον δικό του ο γιατρός

holidays chania

Ένα συμβάν που θα πρέπει να απασχολήσει τη διοργανώτρια ΕΠΣΧ είχαμε σε γήπεδο του τοπικού αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στο συγκεκριμένο γήπεδο (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση του mirrorsports.gr) ο απινιδωτής ήταν και είναι μη λειτουργικός και μάλιστα το γεγονός αυτό έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνος από τον διαιτητή του αγώνα (αναφέρει για πρόβλημα στα ηλεκτρόδια του απινιδωτή και στην μπαταρία).

Μάλιστα, για να τηρηθεί ο κανονισμός ότι δηλαδή απαιτείται η ύπαρξη απινιδωτή σε κάθε γήπεδο, αλλά και για να αξιοποιηθεί επί της ουσίας σε περίπτωση προβλήματος υγείας, ο γιατρός του αγώνα (ευτυχώς για την περίσταση) κρατούσε τον δικό του και τον είχε στο γήπεδο για παν ενδεχόμενο. Τι θα γινόταν όμως αν ο γιατρός δεν έφερνε δικό του απινιδωτή;

Το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει να ληφθεί υπόψη από τη διοργανώτρια αρχή. Δεδομένα ο ίδιος ο διαιτητής θα έχει ήδη ενημερώσει την Ένωση, για το ζήτημα αυτό.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *