Μανώλης Αγγελάκης: “Το ταξίδι των εκλογών μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση και προβληματισμό”

Ευχαριστήριο από τον προπονητή κανόε καγιάκ του ΝΟΧ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Αγγελάκη που δεν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Χανίων, παρά την εξαιρετική συγκομιδή του.

Παράλληλα εκφράζει προβληματισμό για τη διαδικασία των εκλογών.

Η ανάρτησή του:

Με την ανακοίνωση της σταυροδοσίας ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Δημοτικών Εκλογών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους !!! καθώς και τους γονείς μου, την οικογένεια μου και τους φίλους !!!, που συντάχθηκαν μαζί μου και με στήριξαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Οι 828 σταυροί δεν ήταν αρκετοί για να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος. Συνεχίζω στα γνώριμα μονοπάτια μου, στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση και στον εθελοντισμό !!!. Το ταξίδι των εκλογών μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση και προβληματισμό !!!

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη που με συμπεριέλαβε στην ομάδα του και να ευχηθώ τόσο στο Δήμαρχο όσο και στους εκλεγμένους Δημοτικούς συμβούλους να είναι υγιείς και να συνεχίσουν το δημιουργικό τους έργο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *