Το ντέρμπι ξεκίνησε νωρίτερα – Απάντηση ΑΕ Κυδωνίας στον Ιδομενέα

holidays chania

Τι αναφέρει η ΑΕ Κυδωνίας ως απάντηση στην ανακοίνωση του Ιδομενέα.

Η ομάδα του δήμου Μουσούρων είναι σύμφωνη με όποιο ορισμό διαιτητών και επιθυμεί να καλυφθεί τηλεοπτικά το ματς.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Κυδωνίας:

Προς έκπληξη μας διαβάσαμε το όνομα της ομάδας μας να εμπλέκεται στην ανακοίνωση του Ιδομενέα.

Επειδή αφήνονται σαφή υπονοούμενα για την ομάδα μας και για το παιχνίδι του Κυπέλλου στο Γαλατά όπου έληξε 3-0 υπέρ μας αλλά και για το παιχνίδι που έπεται το ερχόμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα από την πλευρά του Ιδομενέα, αναφέρουμε τα εξής.

Περιμένουμε να μας γνωστοποιήσει ο Ιδομενέας ποιοι διαιτητές θέλει να διευθύνουν το ερχόμενο μεταξύ μας παιχνίδι και εμείς όποιοι κι αν είναι αυτοί θα συνηγορήσουμε να αλλάξουν.

Επίσης, κάνουμε δημόσιο αίτημα στην Νέα Τηλεόραση να μεταδώσει ζωντανά το παιχνίδι και όλα τα έξοδα της τηλεοπτικής κάλυψης θα πληρωθούν από την ομάδα μας.

Παράλληλα, προειδοποιούμε αυστηρά όλους όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα κατά της ομάδας μας, η οποία επί σειρά ετών δεν έχει δημιουργήσει ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα, ότι την επόμενη φορά που θα εμπλακεί η ομάδα μας σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα υποστούν τις δικαστικές συνέπειες αν δεν αποδείξουν αυτά που υποστηρίζουν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *