Κατηγορίες
Basket Corner

ΟΦΗ: «Είναι άλλο σωματείο και όχι εμείς, η ομάδα που αναφέρεται στην λίστα των 21 σωματείων»

Ο ΟΦΗ αποφάσισε να βάλει τέλος σε τυχόν παρερμηνείες και λάθη.

Ο ΟΦΗ διευκρίνισε με ανακοίνωσή του ότι η ομάδα που αναφέρεται στην λίστα των 21 σωματείων που είχαν προσφύγει στο Πρωτοδικείο και είχε τα αρχικά του, είναι άλλος σύλλογος και όχι εκείνος, καθώς ο σύλλογος του Ηρακλείου έχει εγγραφεί από την πρώτη στιγμή στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τα 21 σωματεία για τα οποία γίνεται ο λόγος είναι εκείνα που προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο, δικαιώθηκαν και η ΕΟΚ αποφάσισε με γνώμονα την απόφαση αυτή να προχωρήσει σε αναβολή των εκλογών της για τον Μάιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ:

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα 21 σωματεία που προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών, επειδή είχαν αποκλειστεί απο τις εκλογές τις Ομοσπονδίας του μπάσκετ, λόγω του ηλεκτρονικού  Μητρώου  της Γ.Γ.Α.

Το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, είναι απο τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, έχει εγγραφεί από την πρώτη στιγμή στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ήδη στείλει εμπρόθεσμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να συμμετάσχει στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Το σωματείο που αναφέρεται με τα ίδια αρχικά, με το σύλλογο μας, μεταξύ των 21 σωματείων που έκαναν προσφυγή, δεν έχει καμία σχέση με εμάς και αυτό θα θέλαμε να το επισημάνουμε, για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες».