ΠΑΕ Χανιά: Πρόκληση το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ιστορικό Πανιώνιο

Τα Χανιά υποδέχονται σήμερα στις 3 το Πανιώνιο στα Περιβόλια.

Η ομάδα του Σεφκι Κούκι θα κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία.

Τα Χανιά προέρχονται από ήττα από το Αιγάλεω και σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πανιώνιο θα έφτιαχνε την ψυχολογία

Τα προβλήματα πάντως δε λείπουν…

Αμέσως μετά το τέλος της χτεσινής προπόνησης, ο τεχνικός των Χανίων, Σέφκι Κούκι, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Στογιάνοβιτς, Αγριμάκης, Κουτρουμπής, Λάμτσε, Φουρλάνος, Σερβιλάκης, Σημαντηράκης, Τζανακάκης, Πανεράς, Ράδος, Κουτεντάκης, Πρεβεζιάνος, Φανουράκης, Αοσμαν, Κωστανάσιος, Ορτιγκόθα, Ντιανεσί,  Σπιριντόνοβιτς, Νεκούλ, Γιοκέ και Ιωαννίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι  Μεγιάδο και Καρίμ που είναι  τραυματίες, ο Τοπαλίδης που ταλαιπωρείται από ίωση, ο Ισάλα που είναι τιμωρημένος, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης και οι Οικονομάκης, Μαυρομάτης και Νασσέρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *