Το ξεκίνημα των Χανίων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 ήταν σίγουρα αρνητικό.
2 ήττες και μία ισοπαλία, γεγονός που έχει φέρει την απομάκρυνση του Σελίμ Μπενασούρ (μολονότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το διαζύγιο).
Υπηρεσιακά στον πάγκο των Χανίων θα κάτσει ο Σταύρος Λαμπράκης, με τα Χανιά να αναζητούν προπονητή, πράγμα που όπως φαίνεται είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά αυτή την περίοδο.
Στο ματς με την πολύ καλή ομάδα της Καλλιθέας (2 νίκες και μία ήττα ως τώρα) στα Περιβόλια (στις 14.00) τα Χανιά θα κυνηγήσουν νίκη για να αλλάξουν την ψυχολογία τους και να πάρουν ώθηση για τη συνέχεια.
Θα το καταφέρουν; Θα δείξει η πράξη…
Η αποστολή των Χανίων: Στογιάνοβιτς, Αγριμάκης, Μαυρομάτης, Λάμτσε, Κουτρουμπής, Σημαντηράκης, Σερβιλάκης, Φουρλάνος, Τοπαλίδης, Κολτσίδας, Σπιριντόνιβιτς, Κουτεντάκης, Ράδος, Μεγιάδο, Αοσμαν, Πρεβεζιάνος, Ορτιγκόθα, Γιοκέ, Κωστανάσιος, Ντιανεσί, Ιωαννίδης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Οικονομάκης, Νεκούλ και Τζανακάκης, που είναι τραυματίες, όπως επίσης και οι Ισάλα, Καρίμ, Φανουράκης, Πανεράς, Νασέρ και Νίλι.