Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

“Πόρτα” στον Αλέξη Κούγια…

Απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια επέβαλε στον Αλέξη Κούγια η πειθαρχική επιτροπή της Super League για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία.

Η τιμωρία από το αρμόδιο όργανο έχει ισχύ για τις επόμενες 15 μέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να είναι στον πάγκο της ομάδας του ως διερμηνέας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Επιπλέον, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League: Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ Α.Ε.Λ., Α. ΚΟΥΓΙΑ (Μεγαλομέτοχο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/03/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/03/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ ΑΕΛ.:Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες.