Κατηγορίες
TENNIS CORNER

Σάκκαρη: “Θέλω πολύ να παίξω στην Αμερική”

Το tennisnews.gr επικοινώνησε με τη Μαρία Σάκκαρη, που μας μίλησε για την απόφασή της να μην πάει στην Πράγα για να επικεντρωθεί στα αμερικανικά τουρνουά, αλλά και για την αναχώρησή της για τη Νέα Υόρκη, όπου θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα.

Μετά τον αποκλεισμό της από το Palermo Ladies Open, η Σάκκαρη αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Prague Open της ερχόμενης εβδομάδας, για να προετοιμαστεί σε σκληρά γήπεδα στην Αθήνα πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νέα Υόρκη.

“Ήθελα κυρίως να προετοιμαστώ καλά για την Αμερική στα σκληρά, αλλά φοβάμαι κιόλας να ταξιδέψω πάλι, ειδικά πριν από την Αμερική, μη γίνει τίποτα και δεν μπορέσω να πάω”, είπε η Μαρία Σάκκαρη.

Η USTA αποφάσισε να διοργανώσει το Western & Southern Open του Σινσινάτι και το US Open στις εγκαταστάσεις του Billie Jean King National Tennis Center στη Νέα Υόρκη, δημιουργώντας μια “φυσαλίδα” (Bubble), μεταξύ των εγκαταστάσεων και των δυο ξενοδοχείων που έκλεισε για τα τουρνουά, ακολουθώντας το παράδειγμα των ομαδικών αθλημάτων που ξεκίνησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Για την Αμερική πιστεύω πως θα βρεθούν όλες οι λύσεις μέσα στην εβδομάδα και πιστεύω πως θα είναι πολύ καλά οργανωμένα τα πράγματα εκεί. Θέλω πολύ να γίνει και να παίξω.”

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες στο Παλέρμο, αλλά γνώρισε την ήττα από την Kristyna Pliskova και δεν έμεινε αρκετά στην Ιταλία: “Στο Παλέρμο έκανα μόνο ένα τεστ εγώ, όταν έφτασα. Το επόμενο ήταν την Τετάρτη, που είχα ήδη φύγει.”

Όσο για το πότε αναχωρεί για τη Νέα Υόρκη: “Θα φύγω το Δεκαπενταύγουστο”.