Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

SL2: “Μπλοκ” από ΕΠΟ στις ανανεώσεις μη αδειοδοτημένων – Νέο εμπόδιο για Χανιά

Ακόμα ένα σοβαρό εμπόδιο θα χρειαστεί να υπερβεί η ΠΑΕ Χανιά.

Ο προγραμματισμός της ομάδας περνάει από μια επιπλέον δοκιμασία, αφού το μεσημέρι, η ΕΕ της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της SL2 να μπορούν οι μη αδειοδοτημένες ομάδες (όπως τα Χανιά) να ανανεώσουν με παίκτες άνω των 25 ετών και για μετά τις 30/6.

Όπερ και σημαίνει ότι πλέον τα Χανιά, όχι μόνο δεν μπορούν να κάνουν όσες μεταγραφές θέλουν, με παίκτες ανεξάρτητα ηλικίας, αλλά ο περιορισμός για τις τρεις μεταγραφές άνω των 25 συμπεριλαμβάνεται και για τις ανανεώσεις! Δεδομένου ότι έχει ήδη αποκτηθεί ο Μπαΐροβιτς (άνω των 25) οι υπολειπόμενες θέσεις είναι δύο, τη στιγμή που ήδη έχουν ανανεώσει παίκτες του περσινού ρόστερ άνω των 25!

Διοίκηση και Παπαδόπουλος, όπως γίνεται αντιληπτό, έχουν πολλή δουλειά και ένα σωρό εμπόδια να υπερβούν ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ που έδωσε παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων SL και SL2 της περιόδου 2021-2022.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα ακόλουθα:

“Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.

Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο  Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.

Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ”.