Μείζον ζήτημα πλέον το κολυμβητήριο Χανίων και η ανακατασκευή του που ενδέχεται να “βγάλει” στον δρόμο” εκατοντάδες αθλητές, μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί.
Όπως αποκάλυψε στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, επίκειται συνάντηση στο δημαρχείο τις επόμενες μέρες, γονέων αλλά και του ΝΟΧ (δε διευκρινίστηκε αν γίνει μαζί ή ξεχωριστά) σε σχέση με την ανακατασκευή του κολυμβητήριου και αν αυτή δημιουργήσει ζητήματα στις προπονήσεις των αθλητών.
Μάλιστα, ο δήμαρχος που απάντησε σε σχετικό ερώτημα της δημοτικής συμβούλου Χανίων (Όνειρο είναι τα Χανιά) κ. Γεωργούλα επεσήμανε ότι πρόκειται για ζήτημα “κατεπείγουσας σημασίας”
Επεσήμανε δε ότι: “Ξέραμε ότι υπήρχε πρόθεση και κατεύθυνση για να υλοποιηθεί το έργο τμηματικά που είναι το ρεαλιστικό πλάνο. Υπάρχει καθυστέρηση. Ελπίζουμε να είναι έτοιμη η σύμβαση για υπογραφή. Υπάρχει επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο αλλά και το ΕΑΚ και τον ΝΟΧ. Θα υπάρξει συνάντηση τις επόμενες μέρες”.