Κατηγορίες
Στίβος IN THE SPOTLIGHT

Παπαμαρκάκης για απερχόμενο πρόεδρο ΣΕΓΑΣ: “Στα δύσκολα ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια”

O oμοσπονδιακός προπονητής σφύρας και του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος Κωστής Παπαμαρκάκης αποχαιρετά και ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο.

Η ανάρτηση του Χανιώτη προπονητή Κωστή Παπαμαρκάκη:

Εδά που φεύγεις ασκιανέ… και δροσερέ μου αέρα …
σ’ όποιο δεντρί κι αν-ε σταθώ …θα λιάζομαι όλη μέρα… (Γ.ΣΤ.)

Αισθάνομαι την ανάγκη ν αποχαιρετίσω κι από εδώ τον απερχόμενο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ τον Κώστα Παναγόπουλο, τον φίλο ,συμπαραστάτη κι αρωγό , τον άνθρωπο που στα δύσκολα ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια . Εγώ κι οι αθλητές μου ξέρουμε τι έχουμε περάσει , ο Κώστας μας αγκάλιασε και έκανε τα πάντα για να μας βοηθήσει .
Ξέρω πως πολλοί θα σκεφτούν διαβάζοντας αυτή τη δημοσίευση πως ξεπληρώνω κανένα γραμμάτιο βολέματος κι εύνοιας από τον απερχόμενο πρόεδρο, δε με νοιάζει , κανείς δεν μπορεί να πεί το παραμικρό, ίσα ίσα ο Σεγας μου χρωστά και λεφτά .
Η δημοσίευση αυτή γίνεται γιατί από καρδιάς αισθάνομαι την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο πάνω απ’ όλα Παναγόπουλο, που ήταν δίπλα μας όχι στις χαρές και στα πανηγύρια αλλά στα δύσκολα , στην αποτυχία και στη μεγάλη στεναχώρια .
Σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια που έρχονται η απουσία του θα είναι μεγάλη , η ομοσπονδία μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τον Κώστα , εύχομαι όποιος αύριο κληθεί να διοικήσει τον ΣΕΓΑΣ να βαδίσει στα χνάρια του ήθους , της ευγένειας και του επιπέδου του Κώστα.
Κώστα εγώ κι οι αθλητές μου σ΄ευχαριστούμε , να ‘σαι πάντα καλά !!!!!