1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Παναγιώτης Καρατζής» – Όλοι την Τετάρτη στη Σούδα στην εκδήλωση μνήμης με πολλά κοινωνικά μηνύματα

holidays chania

Το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Παναγιώτης Καρατζής θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου, στις 17:00, στο γήπεδο της Σούδας.

Το τουρνουά διοργανώνεται στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Καρατζή, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία μόλις 22 ετών. Με το σύνθημα «Δεν πίνουμε όταν οδηγούμε», η διοργάνωση στοχεύει να περάσει ισχυρό μήνυμα για την οδική ασφάλεια και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά, ιδιαίτερα στη νεολαία.

Στο τουρνουά συμμετέχουν ομάδες αγοριών και κοριτσιών από όλο τον Νομό Χανίων, ενώ τα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν στα Ιδρύματα του Αγίου Νεκταρίου Παχιανών, στηρίζοντας το κοινωνικό τους έργο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Κατηγορία Κ12
 17:15 – 17:45 | Α.Π.Σούδας – Ίκαρος & Ασπίδα – Φοίνικας
 17:45 – 18:15 | Μινώταυρος – Ηρακλής Νεροκ. & Πλατανιάς – Απόλλων
 18:15 – 18:45 | Α.Π.Σούδας – Ασπίδα & Ίκαρος – Φοίνικας
 18:45 – 19:15 | Μινώταυρος – Πλατανιάς & Ηρακλής Νεροκ. – Απόλλων

Αγώνες ομάδων κοριτσιών
 19:30 – 20:15 | Ποσειδώνας Ladies – Α.Ο. Χανιά & Λέαινες Ακρωτηρίου – Α.Π.Σούδας

Η Τελετή λήξης και οι απονομές είναι προγραμματισμένες για τις 20:30.

Το τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο διεθνής Χανιώτης τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο της Σούδας για μια μέρα μνήμης, αγάπης και προσφοράς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *