Α’ ΕΠΣ Χανίων: Το σχόλιο για την 18η αγωνιστική -Νέα δεδομένα στην κορυφή!

holidays chania

Το mirrorsports.gr συνεχίζει τη γνωστή διαδικασία με το άρθρο που αφορά το σχόλιο της εκάστοτε αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Χανίων (ανά ομάδα).

Ας δούμε το σχόλιο για την 18η αγωνιστική της Α ΕΠΣΧ:

Μινώταυρος: Κόλλησε στο “μηδέν” με τον Άρη Σούδας σε ένα κλειστό ματς που ήταν καλύτερος αλλά δεν το αξιοποίησε. Όπως δεν αξιοποίησε στο έπακρον και την ήττα του πρωτοπόρου Πλατανιά, ωστόσο ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Νέος Κισσαμικός: Η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο, αναμένοντας φυσικά και τον νέο τεχνικό Σπύρο Μπαξεβάνο που έρχεται το Σάββατο. Μια ακόμα ήττα από την Άμιλλα που τον κρατά στην 7η θέση.

Απόλλων: Πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε ανώτερη ομάδα αλλά γνώρισε αναμενόμενη ήττα. Παραμένει τελευταίος στη βαθμολογία και τη δεδομένη στιγμή, σε πολύ δύσκολη θέση και άγνωστο αν και εφόσον θα μπορέσει να αντιδράσει.

Ήφαιστος: Νέα ισοπαλία, αυτή τη φορά σε ένα ματς που προηγήθηκε με 2-0. Αυτά τα ματς πρέπει να τα νικά μια ομάδα που θέλει την παραμονή στην κατηγορία.

Άμιλλα: Ομάδα που σίγουρα δεν μπορεί να λογίζεται σε εκείνες που θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό, ενισχύθηκε κιόλας και καλοβλέπει ακόμα και θέση στην εξάδα ή επτάδα.

Παγχανιακός/ΑΟΔΑ: Επέβαλε την ανωτερότητά του φτάνοντας σε μια άνετη νίκη απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα. Η 10η θέση που βρίσκεται τώρα είναι πολύ χαμηλή για τα φετινά του στάνταρτς και είναι κάτι που θέλει να το αλλάξει.

Ιωνία: Πέτυχε σίγουρα τη νίκη της χρονιάς, δεδομένου ότι είναι η πρώτη ομάδα που σπάει το αήττητο του πρωτοοπόρου Πλατανιά. Η Ιωνία το έχει αποδείξει εξάλλου ότι φέτος έχει εξαιρετικές δυνατότητες και βλέπει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Πανακρωτηριακός: Επιστροφή στις νίκες (σχετικά άνετα) και μάλιστα σε μια συνθήκη που ο Πλατανιάς απώλεσε 3 βαθμούς. Μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και ήταν ο κερδισμένος της αγωνιστικής (μαζί με ΑΕ Κυδωνίας).

Άρης Σούδας: Δεν έχασε σε ένα ακόμα ντέρμπι, ωστόσο δε νίκησε και αυτό σημαίνει ότι παραμένει σχετικά μακριά από τις 2 πρώτες θέσεις. Θέλει ένα ξέσπασμα στη συνέχεια για να έχει πιθανότητες διεκδίκησης ανόδου.

Ηρακλής Νεροκούρου: Δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στους δεύτερους της βαθμολογίας, γνωρίζοντας μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, πάνω από τη ζώνη, αλλά πάντα με ορατό τον κίνδυνο.

Πλατανιάς: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 18 αγωνιστικές και αυτό φυσικά αποτελεί την είδηση του Σαββατοκύριακου. Θα μπορούσε να το αποφύγει αν ευστοχούσε στο πέναλτι ο Δρακάκης. Παραμένει φυσικά στην κορυφή.

Σπάθα: Παρά την ψυχρολουσία, να δεχτεί γκολ νωρίς, αντέδρασε και πήρε την ισοπαλία απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ευελπιστεί ότι και με την ενίσχυση που έγινε ότι δε θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Ιδομενέας: Γύρισε από την “κόλαση” μιας ήττας από ανταγωνίστρια ομάδα για την παραμονή στην κατηγορία. Το ότι έφερε ένα ματς από το 2-0 σε 2-2 δηλώνει ότι η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Παλαιόχωρα: Ήττα από την ΑΕ Κυδωνίας με 1-0.

ΑΕ Κυδωνίας: Σπουδαία εκτός έδρας νίκη που αξιοποιεί στο έπακρον τις απώλειες των Πλατανιά, Μινώταυρου και Άρη Σούδας. Είναι πλέον στην τρίτη θέση και φυσικά νιώθει έτοιμη για την μεγάλη αντεπίθεση για τον στόχο της ανόδου.

Κρητικός Αστέρας: Δεν νίκησε αυτή την αγωνιστική, αλλά δεν έχασε κιόλας, με συνέπεια να παραμένει στην 6η θέση, αυξάνοντας τη διαφορά από τον 7ο Νέο Κισσαμικό. Η ομάδα επιδεικνύει σταθερότητα ακόμα και σε παιχνίδια που δεν αποδίδει το ίδιο καλά με άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *