Το mirrorsports.gr συνεχίζει τη γνωστή διαδικασία με το άρθρο που αφορά το σχόλιο της εκάστοτε αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Χανίων (ανά ομάδα).
Ας δούμε το σχόλιο για την 19η αγωνιστική της Α ΕΠΣΧ:
Μινώταυρος: Δεν ζορίστηκε και πέτυχε μια ευρεία νίκη βγάζοντας ποιότητα. Μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και αυτό είναι το σημαντικότερο.
Νέος Κισσαμικός: Ντεμπούτο Μπαξεβάνου με την ομάδα να ξεσπά απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει και το ξέρουν στο Καστέλι που και στο πρωτάθλημα θέλουν να ανέβουν βαθμολογικά.
Απόλλων: Είναι πλέον σε δεινή θέση στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Η ποινή που του επιβλήθηκε δυσκολεύει κι άλλο την κατάσταση και η κακή ψυχολογία φάνηκε στον αγώνα στο Καστέλι.
Ήφαιστος: Δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι σε έναν ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο. Στοχεύει σε επόμενα ματς να μαζέψει τους βαθμούς που ίσως τον κρατήσουν στην κατηγορία. Έχει δύσκολο έργο φυσικά.
Άμιλλα: Σε τρομερή φόρμα η ομάδα του Μοδίου πήρε ακόμα μια νίκη. Όπως και ο Κρητικός Αστέρας έτσι και η Άμιλλα αν δεν υπήρχαν οι απώλειες βαθμών στον πρώτο γύρο θα διεκδικούσε κάτι υψηλότερο βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων της.
Παγχανιακός/ΑΟΔΑ: Δεύτερη σερί νίκη και πάλι επί πιο αδύναμου αντιπάλου αλλά χτίζει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Θέλει να αφήσει πίσω του τον κακό πρώτο γύρο και να ανέβει στη βαθμολογία.
Ιωνία: Πάλεψε πολύ απέναντι σε έναν ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο και έδειξε πάλι καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Δεν άντεξε ωστόσο να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Πανακρωτηριακός: Δεύτερη σερί νίκη και το σημαντικότερο, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό. Αυτό δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση στην ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο.
Άρης Σούδας: Ήττα σοκ στην έδρα του και φυσικά ο στόχος της ανόδου απομακρύνεται σε συντριπτικό ποσοστό. Τα πολλά αμυντικά λάθη πρόδωσαν την ομάδα που πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση, όπως σε άλλες περιπτώσεις.
Ηρακλής Νεροκούρου: Συνεχίζει με ήττες και φυσικά παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Και φέτος, φαίνεται ότι θα υπάρξει άγχος για την παραμονή, εκτός κι αν αρχίσει να χτίζει σερί θετικών αποτελεσμάτων.
Πλατανιάς: Ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα μετά τη 2η απώλεια, και αυτή τη φορά από υποδεέστερο αντίπαλο. Η απώλεια σήμανε την απομάκρυνση του Βαγγέλη Αγγελάκη από τον πάγκο της ομάδας και πλέον ο Πλατανιάς, που παραμένει πρώτος, αναζητά προπονητή.
Σπάθα: Δεν αντιστάθηκε ιδιαίτερα απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα. Από τα ματς που δεν κρίνουν στόχους αλλά είναι σημαντικά για να βγάλει συμπεράσματα ο προπονητής και να διορθώσει λάθη.
Ιδομενέας: Βαριά εντός έδρας ήττα για τον Ιδομενέα που μας έχει συνηθίσει φέτος σε σκαμπανεβάσματα. Πάντως, παραμένει στις τελευταίες θέσεις και θέλει προσπάθεια για να αποφύγει σενάρια υποβιβασμού.
Παλαιόχωρα: Πολύτιμη ισοπαλία 2-2 απέναντι στον Πλατανιά.
ΑΕ Κυδωνίας: Δεν έπεσε θύμα έκπληξης διότι, βλέπει με μεγάλη σοβαρότητα όλα της τα παιχνίδια. Η νίκη ήταν άνετη και έδωσε το δικαίωμα και για συντήρηση ενόψει της υποχρέωσης στο Κύπελλο Χανίων.
Κρητικός Αστέρας: Επέστρεψε στις νίκες με έναν εμφατικό τρόπο και φυσικά διατηρείται στην 6η θέση, μειώνοντας τη διαφορά από τον 5ο Άρη Σούδας. Έδειξε πάλι τις επιθετικές του αρετές και έφτασε σε μια ευρεία νίκη, με σχετική άνεση.
mirrorsports.gr













