Α’ ΕΠΣΧ: 15 γκολ συνολικά σε Καστέλι και Κολυμπάρι

Βροχή τα γκολ στα δύο ματς που έγιναν στην ενδοχώρα του νομού Χανίων.

Στο Καστέλι είχαμε σκορ Γιάννη Μαρκάκη με Νέος Κισσαμικό και Ηρακλή Νεροκούρου να αναδεικνύονται ισόπαλοι 5-5!

Ο Ντόντα στο πρώτο λεπτό και ο Ρενιέρης στο 20′ έκαναν γρήγορα το 2-0, αλλά ο πρώην παίκτης των γηπεδούχων Γιαννακούρος με δύο γκολ στο 40′ και στο 42′ ισοφάρισε πριν το ημίχρονο.

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο β’ μέρος και πέτυχε γκολ με Κωνσταντουδάκη στο 59΄ και Ξενάκη στο 62′ αλλά ο Νέος Κισσαμικός ισοφάρισε 4-4 με τους Λουβιτάκη στο 66′ Μαυρουδή στο 69′.

Ο Γιαννακούρος ξαναχτύπησε στο 72′ για το 4-5 και ο Γιάννης Βαρουξάκης ισοφάρισε σε 5-5 στο 83′, για την ομάδα των ισοπαλιών Νέο Κισσαμικό!

Στο Κολυμπάρι, η Σπάθα απλοποίησε τα πράγματα με τον Θησέα από το πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε 4-0 χάρη στα γκολ των Κρασουδάκη στο 6′, Σπύρου Κολομπάκη στο 11′ με πέναλτι, Αδαμάκη στο 35′ και Σταυρουλάκη στο 45′. Ο Γκιόκα μείωσε στο 60′ στο τελικό 4-1 για τον ουραγό Θησέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *