Κατηγορίες
Τοπικό

Α’ ΕΠΣΧ: Τα σενάρια για τα ματς που αναβλήθηκαν και διεκόπησαν

Ο καιρός μας τα χάλασε λοιπόν σήμερα και ήταν λογική η διακοπή ή αναβολή αγώνων λόγω της έντονης βροχόπτωσης σε περιοχές των Χανίων.

Μένει πλέον να δούμε πότε θα γίνει ο ορισμός των αναβληθέντων αγώνων (Απόλλων-Άρης Σ., Ήφαιστος-Άμιλλα, Πλατανιάς Σφακιά) αλλά και του ματς που διεκόπη ανάμεσα σε Ιωνία και ΑΕ Κυδωνίας.

Προτεραιότητα φυσικά δίδεται στα ματς της Α’ ΕΠΣΧ αφού είναι ένα πρωτάθλημα που,λόγω των μπαράζ ανόδου, θα πρέπει να τελειώσει σε συγκεκριμένο χρονικό “ορίζοντα”.

Να σημειωθεί πάντως ότι και για το Ιωνία-ΑΕ Κυδωνίας θα γίνει ορισμός ημερομηνίας του αγώνα αφού δεν ισχύει στο ερασιτεχνικό, ό,τι ισχύει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, δηλαδή παιχνίδια που διεκόπησαν συνεχίζονται από το ίδιο λεπτό την επόμενη μέρα (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες). Το ματς θα οριστεί πιθανόν μαζί με εκείνο της Σούδας αλλά θα παιχτεί από το 8ο λεπτό.

Πιθανότερη ημερομηνία ορισμού των αγώνων το Σαββατοκύριακο που θα γίνει η καθιερωμένη ετήσια γιορτή της κοπής πίτας της ΕΠΣ Χανίων (17 Φεβρουαρίου;) που θα υπάρχει κενό αγώνων. Πιθανό επίσης τα ματς να οριστούν τη μεθεπόμενη Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου (στις 14/2 έχει ματς κυπέλλου).

Υπάρχει και το πιο ακραίο σενάριο, να μην οριστούν καθόλου ματς της Α’ ΕΠΣΧ το επόμενο Σαββατοκύριακο (λόγω του αγώνα των Χανίων με την Καλλιθέα) και τα ματς αυτά να γίνουν το επόμενο Σάββατο (4/2).

Επίσης, όπως προείπαμε, δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της ΕΠΣΧ αν ορίζοντας τα δύο αυτά ματς της Α’ κατηγορίας, ορίσει για τις ίδιες ημερομηνίες και εκείνα της Β’ και της Γ’ ή επιλέξει για αυτά άλλες ημερομηνίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *