Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Α.Π.Σούδας: Έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία σε ντέρμπι για τα Κ16 (Vid)

Το Σάββατο το μεσημέρι διεξάγονταν ένα ντέρμπι κορυφής στην κατηγορία Κ16,ανάμεσα σε Ακαδημία ποδοσφαίρου Σούδας και Καλτσέτο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ακαδημίας μας διεμηνύθη ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, εξαιτίας διαιτητικών σφαλμάτων του κυρίου Μαρκετάκη. Το παιχνίδι που έγινε στη Σούδα έληξε 1-0 υπέρ του Καλτσέτο.

Τα παράπονα της Ακαδημίας Σούδας εκφράστηκαν με ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

“Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζεται η έντονη δυσαρέσκεια για τη χθεσινή διαιτησία στον αγώνα του Πρωταθλήματος Κ-16 Α.Π.Σούδας – Καλτσέτο του οποίου το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε με υπεύθυνο τον Διαιτητή της αναμέτρησης.

Σωρεία λαθών από το Διαιτητή που έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπερ του Καλτσέτο, ενώ πήρε και πολλές λάθος αποφάσεις εις βάρος της Ακαδημίας με αποκορύφωμα τη φάση του 70′ όταν ορθά καταλόγισε πέναλτι σε απλωμένο χέρι μέσα στην περιοχή και αμέσως μετά αλλάζοντας την απόφασή του μετέτρεψε το πέναλτι σε φάουλ έξω από την περιοχή για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει.

Δεν συνηθίζουμε να αναφερόμαστε στη Διαιτησία και θεωρούμε τα όποια λάθη γίνονται ανθρώπινα αλλά το χθεσινό μόνο ως ανθρώπινο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί αλλά αντίθετα μεροληπτικό υπερ της αντίπαλης ομάδας και παρακαλούμε ο συγκεκριμένος Διαιτητής να μην ορισθεί να διευθύνει πάλι αγώνες της ομάδας μας σε όλες τις Κατηγορίες.

Είναι κρίμα ο κόπος νέων παιδιών με όρεξη και πάθος για το ποδόσφαιρο να πηγαίνει χαμένος και αιτία να είναι τα “ανθρώπινα” λάθη ορισμένων, ελαχίστων ευτυχώς Διαιτητών”.

Σε κάθε περίπτωση και μολονότι πρόκειται για παιδικά πρωταθλήματα όπου, απαιτείται να υπάρχει το “ευ αγωνίζεσθαι”, σε βίντεο που μας εστάλη και τραβηχτηκε από την κερκίδα της Σούδας, από θεατή, αποτυπώνεται η φάση του πέναλτι που αρχικά δόθηκε στη Σούδα και εν συνεχεία, ο διαιτητής παίρνει πίσω την απόφαση, δίνοντας φάουλ εκτός περιοχή (χέρι υπήρξε).

Η λήψη φυσικά δεν είναι η καλύτερη δυνατή, οπότε ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στο βίντεο φαίνονται οι παίκτες της Σούδας να πανηγυρίζουν για την απόφαση του διαιτητή να υποδείξει πέναλτι, αλλά στη συνέχεια την πήρε πίσω δείχνοντας φάουλ.

Στη Σούδα μιλούν και για άλλες φάσεις και για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της ομάδας τους (σε άλλη στιγμή) αλλά και για καταλογισμό πέναλτι (που σύμφωνα με την άποψή τους δεν έπρεπε να δοθεί) υπέρ των αντιπάλων.

Σε κάθε περίπτωση, σε ένα ματς υποδομών δημιουργήθηκε “ζήτημα” με τη διαιτησία και καλό είναι οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος, καθώς πρόκειται για παιδικό πρωτάθλημα και δη ένα ματς που παιζόταν η πρώτη θέση.

Αναμένουμε (;) κάποια απάντηση και από την πλευρά του Καλτσέτο που, ως γνωστόν, όπως και η Σούδα κάνει εξαιρετική δουλειά στο “κομμάτι” των υποδομών…

mirrorsports.gr– info@mirrorsports.gr

Μία απάντηση στο “Α.Π.Σούδας: Έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία σε ντέρμπι για τα Κ16 (Vid)”

Να απαντήσουν η υπεύθυνη του καλτσετου πού ήταν εκεί και έλεγαν στον τερματοφύλακα τούς από ποια μεριά να πέσει στο πέναλτι. Και μετά εδηξε ο κύριος μα////ς φάουλ και γελούσαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.