Κατηγορίες
Τοπικό

Α.Π.Σούδας: Γενική Συνέλευση και εκλογές

Στις 27 Ιουνίου.

Το Δ.Σ. της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΟΥΔΑΣ σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού και με την υπ’ αριθμ. 129/7-6-2024 ομόφωνη απόφαση του, συγκαλεί την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου την 27η Ιουνίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνελεύσεων του σωματείου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούδας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο : Διοικητικός απολογισμός περιόδου 2023-24.
Θέμα 2ο : Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής περιόδου 2023-24.
Θέμα 3ο : Έγκριση οικονομικού απολογισμού περιόδου 2023-24, προϋπολογισμού περιόδου 2024-25 και απαλλαγή των μελών ΔΣ από κάθε ευθύνη.
Θέμα 4ο : Προκήρυξη και διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων για τις θέσεις του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής υποβάλλονται το αργότερο έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και να υποβάλουν μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν τα κωλύματα, που ορίζονται στο άρθρο 5 του Καταστατικού του Σωματείου.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη του σωματείου να δώσουν το παρών. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα στον ίδιο τόπο και χρόνο, με τα ίδια θέματα και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *