Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα IN THE SPOTLIGHT

Α.Σ.Ο.Χ.: Πανδαισία σκοποβολής στον Σκινέ! Επιτυχημένο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα! (Pics+Vid)

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στέφθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (8 και 9 Απριλίου) στο πανέμορφο σκοπευτήριο στον Σκινέ του δήμου Πλατανιά.

59 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν το διήμερο αυτό στα Χανιά για τους αγώνες στον σκοπευτήριο του Σκινέ.

“Το άθλημα μας προσπαθούμε να το δείξουμε και να το αναδείξουμε. Να το κάνουμε γνωστό στον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να μη φοβάται τα όπλα, να κάνει σωστή χρήση. Πρέπει να έχουμε παιδεία. Είναι ένα εργαλείο επίδειξης. Σε ένα σκοπευτήριο μπορεί ο κόσμος να ενημερωθεί και να εκπαιδευτεί.”, σημειώνει στο mirrorsports.gr ο γεν. γραμματέας του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Χανίων, Μανούσος Δασκαλάκης.

“Η εγκατάσταση εδώ στο Σκινέ είναι εξαιρετική και μέσα στη φύση. Είναι ένα μέρος που μπορεί να αναδείξει τον αθλητικό τουρισμό”, σημειώνει ο βουλευτής Χανίων ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης που βρέθηκε στο σκοπευτήριο στον Σκινέ και εντυπωσιάστηκε από τους αγώνες αλλά και από τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής (με πιστόλι) με δεκάδες συμμετοχές (περίπου 200 αθλητές) από όλη την Ελλάδα αποτέλεσε ένα υπερθέαμα. Οι συγκεκριμένοι αγώνες πιστολιού έγιναν σε 18 πίστες και σε 345 γύρους

Δείτε σε βίντεο τις δήλωσαν στο mirrorsports.gr o βουλευτής Χανίων ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης, ο γεν. γραμματέας του ΑΣΟΧ Μανούσος Δασκαλάκης αλλά και ένας αγωνιζόμενος ο Μιχάλης Κοτίδης (του Σκοπευτικού Ομίλου πυροβόλου όπλου Σαλαμίνας).

Το στήσιμο των αγώνων (με υψηλό βαθμό δυσκολίας ήταν εξαιρετικό. Με πολλά στάδια, με πληθώρα παροχών επίσης στους αθλητές αλλά και στους θεατές που βρέθηκαν στο σκοπευτήριο και σίγουρα όσοι συνδύασαν τη βόλτα με την θέαση των αγώνων, σίγουρα αποζημιώθηκαν!

“Σίγουρα θέλουμε τη στήριξη της Πολιτείας για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα”, σημείωσε ο Μανούσος Δασκαλάκης.

Σημειώνεται τέλος ότι ο διοργανωτής Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Χανίων δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο και πιο συγκεκριμένα τα τελευταία 33 χρόνια! Ο Α.Σ.Ο.Χ. είναι επίσημο μέλος της ΣΚΟΕ (Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας) αλλά και της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Πρακτικής Σκοποβολής (IPSC).

Δείτε φωτογραφίες του mirrorsports.gr από τη διοργάνωση!

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *