Κατηγορίες
Basket Corner

A1 γυναικών: Επιστροφή για Βιντσιλαίου και Γιάννενα στα “παρκέ”

Στον ΟΑΧ θα έχουμε ανάλογη εξέλιξη;

Η πόρτα του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων άνοιξε και πάλι για να υποδεχτεί την ομάδα του ΠΑΣ, τη μοναδική ομάδα μπάσκετ της πόλης που έχει δικαίωμα προπονήσεων σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού η οποία έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν προπονήσεις στις υψηλότερες κατηγορίες κάποιων αθλημάτων μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Οι αθλήτριες και τα στελέχη της ομαδας υποβλήθηκαν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στα υποχρεωτικά εβδομαδιαία τεστ COVID, τα οποία ήταν όλα αρνητικά και την τρίτη το απόγευμα έκαναν ποδαρικό στο παρκέ του Νέου Κλειστού .

Το παρόν έδωσαν όλες οι ελληνίδες αθλήτριες (ανάμεσα τους και οι πρώην παίκτριες του ΟΑΧ οι αδερφές Βιντσιλαίου) και η ελληονοαυστραλη Βανέσα Πανούση, ενώ οι δύο ξένες της ομάδας Samantha Cooper και Natalie Butler θα επιστρέψουν στην πόλη στις 10 του μηνός.

Οι παίχτριες, το προπονητικό team και τα στελέχη της ομάδας ακολουθούν όλα τα τελευταία πρωτόκολλα της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ. Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα είναι καθημερινές, ως μία νέα μίνι προετοιμασία, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

“Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων για τις ενέργειές της ώστε η ομάδα μας να έχει άμεσα στη διάθεσή της τις εγκαταστάσεις στη δύσκολη αυτή περίοδο”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννενα.

Το ερώτημα πλέον είναι τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα των Χανίων τον ΟΑΧ και πότε θα ξεκινήσει προπονήσεις;