Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

Α1 πόλο: Εξασφάλισε την παραμονή ο Ν.Ο.Χανίων!

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES, ο οποίος χάρη σε μια νέα νίκη που σημείωσε στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου σε βάρος του Νηρέα εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή στην Α1.

Το τέλος της σεζόν αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, γλυκιά χάρη στην επίτευξη του βασικού στόχου που ήταν η παραμονή και σχετικά πικρή διότι ο Ναυτικός Ομιλος θα μπορούσε να τα έχει καταφέρει καλύτερα και να μην είχε λάβει μέρος σε αυτά τα παιχνίδια των play out.

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη παρουσιάστηκε και πάλι πολύ σοβαρή, μη δίνοντας κανένα δικαίωμα στον Νηρέα Χαλανδρίου ν’ αμφισβητήσει την ανωτερότητα της. Μάλιστα, η νέα σεζόν θα βρει τον ιστορικό Νηρέα στην Α2, ο δε Ναυτικός Ομιλος έχει όλο το χρόνο μπροστά του προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη σεζόν.

Διαιτητές: Μπαϊρακταρίδης- Στεφανάκης
Οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 1-3, 0-5

Νηρέας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Καρύδης, Παπαδημητρίου, Χριστοφορίδης 2, Κουρμελές  Γ., Μαυρωτάς, Πανταζόπουλος 1, Στυλιανάκης 1, Τσιρώνης, Μπερτόλης, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός, Κουρμελές Ευαγ.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς 1, Μαραγκουδάκης 2, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 2, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 2, Χατζηκυριακάκης 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *