ΑΕ Κυδωνίας: Ευχαριστεί ανθρώπους που πρόσφεραν στον σύλλογο

holidays chania

Τον αρχηγό της ομάδας Μανώλη Σφυριδάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Ξενάκη ευχαριστεί με ανακοινώσεις της η ΑΕ Κυδωνίας.

Αναλυτικά:

Για Σφυριδάκη:

Ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ!

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας Μανώλης Σφυριδάκης που για πάνω από 20 συνεχόμενα χρόνια αγωνίσθηκε και τίμησε την ομάδα μας αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Μανώλης είναι ο μοναδικός παίχτης της σύγχρονης ιστορίας μας που δεν άφησε λεπτό την Ένωση και ήταν παρών και στις δύσκολες στιγμές αλλά και στις μεγάλες στιγμές που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια. Τον ευχαριστούμε θερμά για ότι προσέφερε στην ομάδα μας με ανιδιοτέλεια, αγνή αγάπη και σεβασμό για τον τόπο του. Προφανώς δεν είναι εύκολο να αποχωριστεί τελείως την αγαπημένη του ομάδα και γι αυτό ήδη τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στην ακαδημία μας όπου συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του με μεγάλη επιτυχία. Στον Μανώλη ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ζωή του και είμαστε σίγουροι ότι θα βρίσκεται δίπλα και στην αντρική ομάδα από δω και στο εξής από άλλο πόστο.

Μανώλη σ΄ ευχαριστούμε για όλα!

Για Ξενάκη:

Γιάννη Ξενάκη σ’ ευχαριστούμε για όλα!

Την απόφαση του να αποσυρθεί από τα γήπεδα πήρε ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας Γιάννης Ξενάκης και έτσι το τελευταίο του παιχνίδι ήταν αυτό με τον Άρη στο γήπεδο της Σούδας.

Ο Ξενάκης τα τελευταία χρόνια ήταν πυλώνας στην ομάδα μας καθώς με την εμπειρία του και τις γνώσεις του μας βοήθησε πολύ όχι μόνο στο κομμάτι των τερματοφυλάκων αλλά γενικότερα στην λειτουργία της ομάδας. Ένας άνθρωπος που έκανε πολύ περισσότερα πράγματα στην ομάδα μας από αυτά που είχε αναλάβει πάντα με σκοπό το καλύτερο για την Ένωση και πάντα με την διακριτικότητα και την αξιοπρέπεια που τον χαρακτηρίζει. Γιάννη εμείς δεν θα πούμε αντίο, καθώς όπως σου έχουμε αναφέρει σαν διοίκηση σε θέλουμε δίπλα μας και την νέα χρονιά απ’ ότι θέση επιλέξεις εσύ, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς ωράρια, θέλουμε να σ’ έχουμε δίπλα μας και σαν συνεργάτη αλλά και σαν φίλο.

Σ’ έυχαριστούμε για όλα, ο χαρακτήρας σου, το ήθος σου και η γενική σου συμπεριφορά μας έμαθαν πολλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *