Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Παλαιόχωρα: “Λευκή” ισοπαλία στην πρόβα Γ’ Εθνικής

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Παλαιόχωρα έμειναν στο 0-0 στην πρόβα “τζενεράλε” των δύο ενόψει της πρεμιέρας του “κρητικού” ομίλου της Γ’ Εθνικής στις 18 Οκτωβρίου.

Το ματς ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές, με το πρώτο ημίχρονο να είναι σχετικά μοιρασμένο σε ποιότητα και σε φάσεις και το δεύτερο, να βρίσκει ανώτερη την Παλαιόχωρα που έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκορ’αρει, κυρίως με τον Φράνκο.

Σπουδαιότερη ευκαιρία για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στο 30, η κεφαλιά του Γιάννη Βαρουξάκη που κατέληξε άουτ.

Ο τεχνικός της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ Γιώργος Ριτζάκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αντίθετα ο προπονητής της Παλαιόχωρας Τακης Διακάκης κρατά την εμφάνιση και την “παραγωγή” φάσεων στο β’ ημίχρονο.

Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Μουρνιών, ενώ υπενθυμίζεται ότο στο ίδιο γήπεδο στην πρεμιέρα, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα φιλοξενήσει τον Άρη Ρεθύμνου, ενώ στην Κάντανο, η Παλαιόχωρα θα παίξει με τον Πλατανιά.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ. Ριτζάκης): Βλαχάκης (46′ Μωραΐτης), Παληγεώργος (46′ Ασκητίδης), Σοφούλης (46′ Λαμπάκης), Αφράτης (70′ Τρικουνάκης), Αργυρουδάκης (46′ Μάστορας), Μαθιουδάκης (70′ Στεφανίδης), Σκουλάς (46′ Κοντορινάκης), Νικόλτσης (70′ Αρζίδης), Γιαννακούρος, Κόλα (70′ Περδικάκης), Γ. Βαρουξάκης (46′ Τσίτας).

Παλαιόχωρα (Τ. Διακάκης): Δασκαλάκης, Κοντάκης (80′ Παπαδοκωνσταντάκης), Μαυρουδής, Αγγελίδης, Ζιώγας (55′ Τριφύλλης), Τσαγκαράκης, Κυριλίδης (75′ Σινάνι), Λαλάς, Παπαλεξόπουλος (65′ Κοσμάς), Βελ. Βαρουξάκης (65′ Κεσίδης), Νεκτ. Βαρουξάκης (46′ Φράνκο)