Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Στην αναμονή και οι πρωτοπόροι της Γ’ Εθνικής – Ριτζάκης: “Μη διαχειρίσιμη κατάσταση”

Δεν κάνουν τίποτε άλλο από το περιμένουν τις εξελίξεις στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Η κατάσταση είναι ρευστή γενικώς και στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ περιμένουν τις εξελίξεις. Τη δεδομένη στιγμή έχουν δοθεί ατομικά προγράμματα στους ποδοσφαιριστές που τα έχει επιμεληθεί ο υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση της ομάδας Βαγγέλης Ασαριωτάκης. Πάντως, θεωρείται ότι η συντριπτική πλειονότητα των ποδοσφαιριστών κάνει τις ατομικές προπονησεις.

“Το χειρότερο από όλα θεωρώ ότι δεν είναι η παύση των αγώνων και των ομαδικών προπονήσεων αλλά η αβεβαιότητα που υπάρχει καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ούτε από την διοργανώτρια αρχή ούτε από το υπουργείο αθλητισμού”, επισημαίνει στο mirrorsports.gr ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ Γιώργος Ριτζάκης.

Σε ερώτησή μας για το ενδεχόμενο συνεχόμενων lockdown με τη διαδικασία “άνοιξε-κλείσε” τόνισε: “Θα είναι καταστροφικό για τους πρωταγωνιστές της διαδικασίας, δηλαδή τους ποδοσφαιριστές. Ξανά θα μείνουν πίσω όσον αφορά την φυσική κατάσταση τους και φυσικά μια τέτοια διαδικασία εγκυμονεί κίνδυνους τραυματισμών. Επομένως μιλάμε και για την υγεία των παιδιών”.

“Και σίγουρα υπάρχουν και άλλα ζητήματα που αφορούν τα προπονητικά επιτελεία. Δεν έχει ξαναϋπαρξει μια τέτοια κατάσταση. Επομένως δεν ξέρουμε πως θα τη διαχειριστούμε και εμείς. Αναφέρομαι στην καθαρά προπονητική διαδικασία και στην δομή της κάθε προπόνησης εφόσον ξεκινήσουμε η’ εφόσον σταματάμε και ξεκινάμε”, προσθέτει ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Σε ό,τι αφορά τις διοικήσεις των ομάδων: “Οι διοικήσεις που καλούνται να δείξουν μια σταθερότητα σε όλους τους τομείς ενώ το περιβάλλον είναι τελείως ασταθές και απρόβλεπτο”.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr