Κατηγορίες
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ IN THE SPOTLIGHT

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Ξεκίνησε προπονήσεις και περιμένει – Προσθήκες και αποχωρήσεις

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ έχει ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις στο γήπεδο των Μουρνιών.

Ήταν κάτι εξάλλου που είχε συμβεί και προ 20ημέρου όταν για λίγες μέρες ξεκίνησαν οι προπονήσεις στη Γ’ Εθνική μέχρι να διακοπούν λόγω lockdown και με νέα, προ ημερών ΚΥΑ, αποφασίστηκε οι ομάδες να επιστρέψουν.

Την Τρίτη έγιναν τα τεστ στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την Τετάρτη πρώτη προπόνηση. Υπάρχουν δύο απώλειες οι οποίοι έφυγαν στο στρατό (Σοφούλης και Λαμπάκης ) αλλά ταυτόχρονα και δύο επιστροφές από τον στρατό (Πάτας και Βασιλάκης). Επίσης η ομάδα ενισχύθηκε με δύο Χανιώτες φοιτητές οι οποίοι ήταν εκτός Χανίων αλλά λόγω της τηλεκπαίδευσης στα πανεπιστήμια γύρισαν Χανιά. Και οι δυο είναι κάτω των 20 ετών. (Γιακουμακης Πέτρος γεννηθείς του 2000 και Νταγκουνάκης Νίκος γεννηθείς 2002).

Σημειώνεται ότι αποχώρησε από την ομάδα και ο Άκης Μαζιώτης, ο οποίος γύρισε στην Αθήνα.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πραγματοποιεί καθημερινά, προπονήσεις (τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο), με τον Γιώργο Ριτζάκη να δίνει έμφαση στη φυσική κατάσταση (πρωτίστως) αφού η αποχή ήταν μεγάλη αλλά και στην τακτική.

Οι πρωτοπόροι του 10ου ομίλου φυσικά περιμένουν τις τελικές ανακοινώσεις τόσο για την έναρξη του πρωταθλήματος (πιθανόν στις 4/4) όσο και για την τροποποιημένη προκήρυξη.

mirrorsports.gr